10.05.2015 20:14

"Keepers banger voor Ronaldo dan voor Messi"

Diego Maradona gelooft dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo even goed zijn. Hij wil zich niet mengen in de discussie wie er nou beter is dan de ander. 

De legendarische Argentijnse voetballer wordt door Sky Sports gevraagd wie van de twee hij beter vindt. Aangezien Messi ook een Argentijn is, leek de voorkeur naar hem te gaan. "Maar dat is niet het geval. Messi is niet beter dan Ronaldo en Ronaldo is niet beter dan Messi. Ik denk dat zij op hetzelfde niveau zitten", aldus 'Pluisje'. 

Maradona weet waar de kracht van Ronaldo zit. "Cristiano is een predator voor het doel. Als je heel eerlijk bent dan weet je dat keepers bang zijn voor Ronaldo. Ze zijn niet zo bang voor Messi als hij in de zestien komt. Ronaldo schiet met heel veel power en daar zijn ze bang voor. Messi schiet met meer precisie."

"Daarom denk ik dat ze allebei geweldig zijn. Cristiano is een geweldige professional. Op dit moment is hij net zo goed als Messi." Wanneer men alleen naar de doelpunten van dit seizoen kijkt dan loopt Ronaldo een heel klein beetje voor. Messi scoorde in alle competities 53 keer, terwijl Ronaldo 54 keer scoorde voor Real Madrid. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner