15.05.2015 20:00

Linssen weer terug in de basis na schorsing

Edwin Linssen (r.) vecht een duel uit met Fabian Serrarens (l.) tijdens De Graafschap - Almere City. (16-08-2014)
Edwin Linssen (r.) vecht een duel uit met Fabian Serrarens (l.) tijdens De Graafschap - Almere City. (16-08-2014)

Vrijdagavond staan De Graafschap en Almere City tegenover elkaar in Doetinchem. De winnaar van het duel mag zich melden in de tweede ronde van de play-offs en houdt dus de kans om te promoveren naar de Eredivisie. De vorige wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De enige wijziging in de basisopstellingen vindt plaats bij De Graafschap. Edwin Linssen keert terug op het middenveld nadat hij in de eerste wedstrijd tegen Almere City nog geschorst was. Linssen stopt na dit seizoen met voetballen en gaat aan de slag als trainer bij Willem II, waardoor dit weleens zijn laatste wedstrijd in het profvoetbal kan zijn. De rentree van Linssen gaat op het middenveld ten koste van Lion Kaak, die op de bank zit.

Bij Almere City verschijnen dus dezelfde elf namen in het veld als in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Clubtopscorer Vincent Janssen is de spits. De aanvaller scoorde dit seizoen al 22 keer en kan zijn ploeg dus een goede dienst bewijzen door opnieuw te scoren in Doetinchem. Almere City heeft ten opzichte van vorige keer Charles Dissels meegenomen in de wedstrijdselectie. De aanvaller zit op de bank en dit gaat ten koste van verdediger Mike Busse.

Vanaf 20.45 is deze wedstrijd LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner