17.05.2015 18:15

Pedro vervangt Suárez in kampioenswedstrijd

Pedro (l.), Ivan Rakitić (m.) en Busquets vormen de Catalaanse muur in de competitiewedstrijd tussen FC Barcelona en Córdoba CF. (20-12-2014)
Pedro (l.), Ivan Rakitić (m.) en Busquets vormen de Catalaanse muur in de competitiewedstrijd tussen FC Barcelona en Córdoba CF. (20-12-2014)

FC Barcelona gaat vanavond op bezoek bij Atlético Madrid en kan vanavond de titel in de Primera División binnenslepen. De ploeg van Luis Enrique moet het echter wel doen zonder Luis Suárez. 

Geen MSN-aanval bij vanavond in de kampioenswedstrijd van FC Barcelona tegen Atlético Madrid. Luis Suárez ontbreekt bij het veel geprezen aanvalstrio waar de Uruguayaan onderdeel van uitmaakt samen met Neymar en Lionel Messi. Suárez viel in het duel in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München in de rust uit met een hamstringblessure. Even leek het erop dat Suárez vanavond alsnog zou kunnen spelen, maar de aanvaller staat niet op het wedstrijdformulier. In de plaats van Suárez speelt Pedro.

De thuisploeg kan vanavond niet beschikken over Tiago. De middenvelder van de Madrilenen is geschorst en moet dus toekijken vanaf de tribune hoe zijn vervanger Mario Suárez zijn plek inneemt. Diego Godín keert  terug in de basisopstelling, hij vervangt Miranda in het hart van de verdediging. De Braziliaanse verdediger neemt plaats op de bank. In de punt van de aanval zien we niet Mario Mandžukić, maar Fernando Torres. El Nińo maakte vorige week als invaller de gelijkmaker tegen Levante UD. 

De wedstrijd is vanaf 19.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner