31.05.2015 11:26

Keylor hoopt op nieuwe kans bij nieuwe coach

Het debuutjaar van Keylor Navas bij Real Madrid verliep niet fantastisch. Na een goed Wereldkampioenschap nam de Koninklijke hem over van Levante UD, maar dit seizoen kwam hij tot maar elf wedstrijden. Navas hoopt echter op een frisse wind.

"Het was niet alleen maar negatief dit jaar. Ik heb niet zoveel gespeeld als dat ik wilde, maar ik trainde wel met de beste spelers van de wereld", stelt Navas tegenover de Spaanse sportkrant AS. "Ik zal altijd mijn best blijven doen. In mijn eerste jaar bij Levante gebeurde hetzelfde, maar toen kwam er een nieuwe trainer en had ik een geweldig, tweede seizoen."

Keylor Navas verloor de concurrentiestrijd met Iker Casillas. "Ik heb geen problemen met hem, ik respecteer hem. Bij Real Madrid willen we allemaal spelen en is het normaal om te vechten voor een plek in het elftal."

Real Madrid staat op de rand van een trainerswissel. Carlo Ancelotti pakte dit seizoen geen prijs en lijkt plaats te maken voor Rafael Benítez. "Benítez is een geweldige koos. Ik sta tot zijn beschikking als hij komt", blikt de Costa Ricaan vooruit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner