08.06.2015 20:55

Carvajal: "Pique's woorden niet beledigend"

Dani Carvajal (l.) draait weg bij Saúl (r.) tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Atlético Madrid. (22-04-2015)
Dani Carvajal (l.) draait weg bij Saúl (r.) tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Atlético Madrid. (22-04-2015)

Real Madrid-verdediger Dani Carvajal heeft kalm gereageerd op de woorden van Gerard Piqué aan het adres van Real Madrid. De Barcelona-verdediger grapte wat over de concurrent uit de Spaanse hoofdstad.

Barcelona heeft de Champions League gewonnen ten koste van Juventus en daarmee werd dit seizoen de treble binnengehaald. De competitie, de beker en de Europese hoofdprijs gingen naar de Catalanen en dat werd goed gevierd in Barcelona. Piqué pakte de microfoon en bedankte Kevin Roldán.

Roldán was de zanger die op Cristiano Ronaldo's verjaardag zong nadat Real Madrid op 7 februari 2015 met 4-0 had verloren van stadsgenoot Atlético Madrid. Vanaf dat moment konden de spelers van Madrid weinig goeds doen in de ogen van de fans. 

Piqué strooide nog wat zout op de wonden, maar het deert Carvajal allemaal niet. "Ik vind zijn woorden niet beledigend", zegt hij tegen Marca. "Ik wil Barcelona feliciteren voor de resultaten van dit seizoen."

De Spaanse krant vroeg ook Real Madrid-speler Sergio Ramos en Iker Casillas wat ze van Piqué's woorden vonden. Zij weigerden echter te antwoorden. Zie hieronder de beelden van Piqué. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner