09.06.2015 20:59

Diemers mag de koffers pakken bij FC Utrecht

Mark Diemers (l.) probeert Cuco Martina (r.) te omzeilen tijdens het competitieduel FC Utrecht - FC Twente. (19-04-2015)
Mark Diemers (l.) probeert Cuco Martina (r.) te omzeilen tijdens het competitieduel FC Utrecht - FC Twente. (19-04-2015)

De toekomst van Mark Diemers lijkt niet in de Domstad te liggen. De middenvelder, met ruim zestig wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam, heeft te horen gekregen dat FC Utrecht niet met hem door wil. Diemers beschikt over een contract tot medio 2016.

"Ik heb nooit een aanbieding gehad om mijn contract te verlengen", vertelt de middenvelder, die voorheen bij SC Cambuur speelde, tegenover SoccerNews. "Van mijn zaakwaarnemer heb ik gehoord dat ik weg mag, omdat de kans anders groot is dat ik op de reservebank beland", legt de 21-jarige voetballer uit.

Mogelijk is dit nieuws interessant voor SC Cambuur, aangezien Diemers een speciale band met de club uit zijn geboorteplaats heeft. De middenvelder heeft aangegeven graag een keer terug te komen bij SC Cambuur. De Friezen haalden met Sjoerd Overgoor echter al een middenvelder binnen, eerder in de maand.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner