10.06.2015 21:09

Xavi verrast: "Dacht dat hij zou vertrekken"

Xavi Hernández is verrast door de keuze van Dani Alves. De Spaanse middenvelder dacht dat de Braziliaanse back zou vertrekken, maar hij besloot om toch zijn contract te verlengen.

De legendarische speler vertrekt zelf richting Qatar om bij Al-Sadd te voetballen, hij had verwacht dat hij samen met Alves afscheid zou nemen van Barcelona. "Ik moet je eerlijk toegeven dat ik ook wel erg verrast ben door zijn keuze", aldus Xavi tegen Sport. "Na de persconferentie, nadat hij eigenlijk al had aangegeven te vertrekken, dacht ik dat hij na het vieren van de treble eigenlijk al afscheid aan het nemen was. Ik dacht dat hij zou vertrekken."

"Tegen ons vertelde hij wel dat hij nog twijfelde over zijn toekomst en ik vertelde hem dat hij moest blijven. Het leven is nergens zo goed als bij Barcelona. Hij is nog maar 32 jaar, hij heeft nog tijd zat."

Xavi is blij voor zijn Braziliaanse vriend en de club. "Zeker. Hij is een geweldige back én hij heeft een fantastisch seizoen gespeeld. Hij is nog lang niet klaar bij Barça."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner