23.06.2015 12:23

James looft rivaal en tegenstander Messi

In de nacht van vrijdag op zaterdag nemen Argentinië en Colombia het in de kwartfinale van de Copa América op tegen elkaar. Colombia-sterspeler James Rodríguez heeft bewondering voor tegenstander Lionel Messi.

"Iedereen kent de enorme kwaliteiten van Argeninië, maar Colombia wil tegen iedere tegenstander lekker voetballen", citeert Voetbal International de middenvelder van Real Madrid. James komt in de kwartfinale Messi tegen. De Argentijnse vedette is hij het afgelopen seizoen al twee keer eerder tegengekomen. Messi heeft een goede indruk achtergelaten op de Colombiaan.

"Hij komt van een andere planeet", vervolgt James zijn verhaal. "Het is een unieke speler. Een rechtstreeks duel tussen hem en mij? Nee, dat wordt het niet. Dat zou ook niet eerlijk zijn." De onderlinge stand van dit seizoen staat op 1-1. Real Madrid won in eigen huis van FC Barcelona (3-1, red.), terwijl de Catalanen in eigen huis te sterk waren (2-1, red.) voor de ploeggenoten van James. De Colombiaan ontbrak wegens een blessure tijdens het duel in Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner