25.06.2015 16:41

'Ramos had woensdagavond gesprek met Real'

Een vertrek van Sergio Ramos lijkt steeds realistischer te worden. De Spaanse verdediger sprak met de clubleiding van Real Madrid, maar naar aanleiding van dat gesprek zou zijn vertrekwens nog groter zijn geworden.

Ramos had woensdagavond, volgens Marca, samen met zijn zaakwaarnemer en broer René Ramos een gesprek met de clubleiding van Real Madrid. De verdediger is namelijk teleurgesteld in enkele zaken en wil daarom vertrekken bij Real Madrid. Dat zou hij die avond kenbaar hebben gemaakt.

De Spanjaard was een jaar geleden een nieuw contract beloofd, maar het gehele seizoen is daar geen sprake van geweest. Dat is één van de teleurstellingen van de speler. Daarnaast hoorde hij het verhaal dat Real hem had aangeboden aan Barcelona en daar is hij alles behalve blij mee. 

De gesprekken werden woensdagavond gestaakt, omdat de clubleiding het slimmer achtte om het gesprek op een ander moment voort te zetten. Ramos zou zich nogal druk hebben gemaakt over zijn irritaties. Real Madrid hoopt door op een later tijdstip nog een keer te praten dat Ramos bijdraait. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner