30.06.2015 10:00

'Real Madrid richt zich op vervanger Ramos'

De belangstelling voor Sergio Ramos begint serieuze vormen aan te nemen. De Madrilenen zijn daardoor op de achtergrond bezig met het aantrekken van een vervanger.

Sergio Ramos zou de clubleiding van Real Madrid hebben laten weten dat hij wil vertrekken. De Spaanse mandekker aast op een transfer naar Manchester United. De Engelsen zouden inmiddels een bod van veertig miljoen euro op Sergio Ramos hebben uitgebracht. De verdediger zou naar verluidt negen miljoen euro per jaar kunnen verdienen in Manchester. Dat is drie miljoen euro meer dan zijn huidige salaris.

Real Madrid is op de achtergrond bezig met een vervanger. Volgens Tuttosport moet Leonardo Bonucci de opvolger van Sergio Ramos worden. De Spanjaarden hebben dertig miljoen euro over voor de verdediger van Juventus. Bonucci kan bovendien rekenen op een verdubbeling van zijn salaris. De Italiaan krijgt momenteel jaarlijks twee miljoen euro bijgeschreven op zijn bankrekening. Bij Real Madrid zou hij dus vier miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner