02.08.2015 10:30

'Toekomst van Pepe in gevaar bij Real Madrid'

Sergio Ramos zal binnenkort een nieuw contract ondertekenen, terwijl Real Madrid afgelopen week met Jesús Vallejo een jong talent voor zes jaar vastlegde. Omdat ook Raphaël Varane nog rondloopt bij de sterrenploeg, is de toekomst van Pepe in Madrid uiterst onzeker.

De Spaanse krant Marca meldt namelijk dat Real Madrid de progressie van de jonge Varane niet in de weg wil zitten, waardoor de Portugese mandekker wel eens buiten de boot kan vallen in het komende seizoen. Pepe staat al sinds 2007 onder contract bij Real Madrid, dat hem in dat jaar overnam van FC Porto. Het contract van de centrale man loopt echter volgend seizoen af en contractonderhandelingen liepen voorlopig nog op niets uit.

Het Spaanse medium meldt echter dat Pepe wil strijden voor zijn plek in het elftal van Real Madrid. De 32-jarige mandekker hoopt nog van waarde te zijn. Vorig seizoen kwam de Portugees tot 38 officiële wedstrijden, maar dit was al een stuk minder dan in het seizoen daarvoor. Toentertijd kwam Pepe nog tot 48 wedstrijden in het shirt van de Koninklijke.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner