24.08.2015 15:47

Rafa Benítez blijft vertrouwen houden

Real Madrid begon het seizoen weliswaar met een gelijkspel tegen promovendus Sporting Gijón (0-0, red.), maar Real Madrid-trainer Rafa Benítez blijft vertrouwen houden in zijn ploeg.

"Het ontbrak ons aan precisie", citeert De Telegraaf de trainer van Real Madrid. "Naarmate het seizoen vordert zal die toenemen, evenals de fysieke conditie en het samenspel als team. We bleven tot het einde 4-3-3 spelen om via de buitenspelers aanvallen te creëren en meer controle op het middenveld te houden. Daardoor konden de backs ook aansluiten als we offensief speelden. Dat hebben we goed gedaan, maar in de afronding liep het net niet. Dat zal naarmate het seizoen vordert vanzelf goed komen."

Ook Sergio Ramos ziet geen reden tot paniek. "De eerste helft liep niet zoals wij dat graag willen, maar naarmate we meer balbezit hadden in de tweede helft namen we ook steeds meer initiatief. We moeten iets zuiniger omspringen met de kansen die we krijgen. We moeten niet vergeten dat de Primera División een van de zwaarste competities ter wereld is. Iedere club heeft duidelijk het niveau om mee te spelen en wij zullen het in geen enkel stadion makkelijk krijgen. We moeten ons continu verbeteren om boven de rest uit te kunnen steken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner