31.08.2015 21:38

'Van Wolfswinkel hoopt op Spaans avontuur'

Aangezien Ricky van Wolfswinkel op bijzonder weinig speeltijd kan rekenen in de Premier League bij Norwich City, hoopt de Nederlandse spits deze transferperiode nog te vertrekken bij zijn club. Het Spaanse Betis Sevilla wil de aanvalsleider wel huren.

Dit meldt FOX Sports op basis van gesprekken met zijn management. Van Wolfswinkel is niet gelukkig bij Norwich City en met één doelpunt in 25 optredens in de Premier League zal dat gevoel wederzijds zijn. De Nederlander leek terug te keren naar Sporting CP, de club die hem in 2013 overnam van FC Utrecht, maar de onderhandelingen liepen spaak.

Omdat Van Wolfswinkel veel in actie wil komen in het huidige seizoen, is Betis Sevilla een oplossing voor de spits. Het wordt echter een race tegen de klok. De transfermarkt in Engeland blijft open tot dinsdag, maar in Spanje sluit de markt, net zoals in Nederland, op de maandagavond. Mocht het nog tot een transfer komen, dan speelt Van Wolfswinkel dit seizoen samen met Rafael van der Vaart.

Van Wolfswinkel maakte vorig seizoen een relatief goede verhuurperiode mee bij AS Saint-Étienne (foto), waar hij vijf keer scoorde in de Ligue 1.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner