08.09.2015 12:05

Filipe Luís kon Atlético Madrid niet loslaten

Filipe Luís heeft Atlético Madrid nimmer kunnen loslaten. Een jaar geleden vertrok de Braziliaan van Atlético Madrid naar Chelsea, maar inmiddels is de verdediger terug op het oude nest.

"Ik ben ontzettend blij dat ik weer speler van Atlético Madrid ben", vertelt de Braziliaan aan AS. "Ik heb Atlético Madrid heel erg gemist. Ik heb de club eigenlijk nooit kunnen loslaten." Filipe Luís speelde vorig seizoen vijftien competitieduels namens Chelsea, maar heeft inmiddels zijn rentree voor Atlético Madrid gemaakt. De Braziliaan begon tijdens het competitieduel met UD Las Palmas in de basis.  

"Misschien had ik naar Londen moeten gaan en Atlético Madrid moeten vergeten", vervolgt Filipe Luís. "Maar ik ben altijd de wedstrijden van Atlético Madrid blijven kijken. Ik heb ook het hele jaar contact gehad met mijn oude ploeggenoten. Ik stuurde ze berichtjes als ze hadden gescoord of betrokken waren geweest bij een mooie actie."

Filipe Luís begon zijn carrière in eigen land bij Figueirense en speelde ook voor Ajax, Real Madrid Castilla en Deportivo La Coruña.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner