19.09.2015 17:54

Real Madrid wint weer en houdt opnieuw de nul

Real Madrid heeft zaterdag enigszins moeizaam de derde overwinning van het seizoen geboekt. De Madrilenen wonnen op eigen veld met 1-0 van Granada. Karim Benzema zorgde tien minuten na rust voor het enige doelpunt op aangeven van Isco.

Real gaat door de overwinning voorlopig aan kop in de Primera División. De ploeg van trainer Rafael Benitez heeft tien punten uit vier duels. Alleen de eerste competitiewedstrijd, tegen Sporting Gijón, leverde geen overwinning op (0-0). In de overige drie duels scoorde Real twaalf keer en kreeg het geen enkel doelpunt tegen. Ook in de Champions League heeft Real nog geen doelpunt hoeven te incasseren.

Barcelona kan de Madrileense club zondag aflossen als koploper. Dan moeten de Catalanen wel winnen van Levante.