20.09.2015 14:12

Sevilla na vier duels nog steeds geen zege

Ibrahima Traoré von Borussia Mönchengladbach (l.) kann im Duell mit Sevillas Vitolo an der Seitenlinie den Ball nicht erobern. (15.09.2015)

FC Sevilla wacht in de Spaanse Primera División nog altijd op de eerste overwinning. Ook in de vierde speelronde kwam de winnaar van de Europa League niet tot winst in de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo: 1-2. Sevilla, dat dinsdag in het openingsduel in de Champions League thuis wel met 3-0 won van Borussia Mönchengladbach, blijft steken op twee punten. De Galiciërs hebben juist een uitstekende start van de competitie met tien punten uit de eerste vier duels.

Het ging al vroeg mis voor Sevilla door tegendoelpunten van Nolito na een kwartier en Daniel Wass tien minuten later. Fernando Llorente bracht zijn ploeg tien minuten na rust terug in de wedstrijd, maar verdere doelpunten bleven uit. Celta eindigde met tien man na de tweede gele kaart voor Jonny Castro in blessuretijd.