21.09.2015 15:02

Navas content: "Pluk ik nu de vruchten van"

Real Madrid-doelman Keylor Navas is een gelukkige man. De international van Costa Rica is na de afgeketste transfer van David De Gea van Manchester United naar Real Madrid de eerste doelman in Madrid.

"Afgelopen jaar was ik tweede keus", citeert Voetbal International de sluitpost van Real Madrid. "Maar bleef ik hard werken om mezelf te verbeteren. Daar pluk ik nu de vruchten van." Navas moest het doen met een plek achter Iker Casillas. Laatstgenoemde speelt dit seizoen echter voor FC Porto. De Gea moest Casillas doen vergeten, maar een transfer ketste op het allerlaatste moment af.

Navas zou in de deal van De Gea naar Real Madrid de omgekeerde weg bewandelen, maar de international van Costa Rica was helemaal niet van plan om naar Manchester United te vertrekken. "Sinds ik bij Real Madrid ben, heb ik er nog nooit aan gedacht om de club te verlaten. Ik heb altijd de intentie gehad om bij Real Madrid te blijven. Ook afgelopen zomer."

De afgeketste transfer kent momenteel enkel winnaars. Navas doet het uitstekend bij Real Madrid, terwijl De Gea zijn vorm van afgelopen seizoen snel heeft hervonden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner