22.09.2015 15:21

Navas moest huilen na afketsen overgang

Het werd Keylor Navas  allemaal teveel afgelopen transferperiode. De Koninklijke wilden David De Gea graag hebben en hoopte door de Costa Ricaan te ruilen met de Spanjaard op een lagere transfersom. Navas wilde liever niet weg.

Navas werd ingezet als ruilmiddel om De Gea naar Real Madrid te halen. De doelman werkte mee en tekende een contract bij Manchester United. Uiteindelijk ketste de transfer af. Hij geeft in gesprek met Cadena Cope toe dat hij het niet droog hield toen bleek dat hij toch bij Real Madrid bleef. "Toen ik erachter kwam dat ik toch bij Real Madrid bleef heb ik gehuild", aldus de keeper. "Ik wilde eigenlijk niet weg. Madrid is mijn thuis."

Navas was dichtbij de overgang naar Manchester United. Met de komst van De Gea was er geen toekomst voor hem weggelegd en hij tekende een contract bij Manchester United. "Mijn agent vertelde me dat ik bereikbaar moest blijven. Ik zat letterlijk in de wachtkamer. Ik ben niet naar Manchester gevlogen", aldus Navas die nu de show steelt bij Real Madrid.

De doelman heeft namelijk vijf keer de nul gehouden en kan daarmee clubrecordhouder worden. Het oude record staat op naam van Iker Casillas. "Ik tekende bij Manchester United terwijl ik de medische keuring doorging, maar ik wilde graag mijn eigen verhaal schrijven bij Real Madrid."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner