24.09.2015 16:25

Enrique kan leven met nederlaag tegen Celta

Luis Enrique heeft vrede met de nederlaag van FC Barcelona tegen Celta de Vigo (4-1). De oefenmeester van de Catalenen vindt dat zijn ploeg kansloos was tegen Celta.

Woensdagavond verraste Celta vriend en vijand door met 4-1 te winnen van de Catalanen. Iago Aspas scoorde twee keer, terwijl Nolito en John Guidetti er ook één in prikten. Neymar scoorde nog wel de 3-1, maar even later was het dus John Guidetti die scoorde.

Het was de eerste nederlaag in 25 La Liga-wedstrijden. "Celta speelde erg goed", zei Enrique tijdens de persconferentie. "Het was zeer effectief. Ze waren gewoon erg goed."

Luis Enrique was voor zijn avontuur bij Barcelona trainer bij Celta. Hij praat met veel respect over zijn oud-werkgever. "We probeerden problemen te veroorzaken in het veld. We kwamen een aantal keren in een één-tegen-één-situatie, maar Celta speelde woensdagavond gewoon beter dan Barcelona."

"Ik kan leven met het verlies. Ik verlies liever van een ploeg zoals Celta dat zonder trucjes, maar met goed voetbal probeert te winnen. Ik wil ze feliciteren en ik hoop dat ze op deze manier blijven voetballen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner