05.10.2015 15:20

Benzema: "Moet je aan Benítez vragen"

Karim Benzema is momenteel even niet blij met Real Madrid-trainer Rafa Benítez. De Franse spits van Real Madrid wordt vaker gewisseld dan hem lief is.

Benzema begon dit seizoen zes keer in de basis. De Fransman scoorde zes keer namens Real Madrid, maar werd ook vijf keer voortijdig naar de kant gehaald. "De coach is verantwoordelijk voor de wissels, ik probeer in ieder geval er alles aan te doen om mijn medespelers te helpen", aldus Benzema in gesprek met AS.

Afgelopen weekend werd Benzema wederom voortijdig naar de kant gehaald. Benítez wilde de voorsprong verdedigen, maar even na de wissel van Benzema kwam Atlético Madrid op gelijke hoogte door middel van een treffer van Luciano Vietto. "Het klopt dat ik baal als ik voortijdig naar de kant moet", vervolgt Benzema.

"Ik blijf er voorlopig rustig onder en zal hard blijven werken. Dan word ik in het vervolg misschien niet altijd meer gewisseld. Het is inderdaad vaak zo dat rugnummer 9 op het elektronische bord van de vierde official staat, waarom dat het geval is moet je aan Benítez vragen." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner