17.10.2015 22:36

Barça met ruime cijfers langs Rayo Vallecano

FC Barcelona heeft zaterdag een ruime overwinning geboekt op Rayo Vallecano. Vooral dankzij aanvaller Neymar werd het 5-2 in het voordeel van de ploeg van trainer Luis Enrique. De Braziliaanse superster maakte de eerste vier doelpunten van zijn team.

De gasten uit Madrid hadden na een kwartier nog wel brutaal de leiding genomen door een doelpunt van Javi Guerra. Nog voor rust boog Neymar de stand om door twee benutte strafschoppen. Na de pauze scoorde hij in een tijdsbestek van nog geen twee minuten nog twee keer, waarna Luis Suárez nummer 5 op het scorebord bracht. Jozabed maakte met een doelpunt vijf minuten voor tijd de stand nog iets draaglijker voor Rayo.

Door de zege kwam Barcelona in punten gelijk met koploper Real Madrid, dat eerder op de dag met 3-0 won van Levante.