18.11.2015 14:48

Kluivert droomt van baan bij FC Barcelona

Patrick Kluivert neemt een schot tijdens een benefietwedstrijd op Old Trafford. (14-11-2015)
Patrick Kluivert neemt een schot tijdens een benefietwedstrijd op Old Trafford. (14-11-2015)

Patrick Kluivert hoopt in de toekomst aan de slag te gaan als trainer van FC Barcelona. De Nederlander wil zijn trainerscarrière echter niet per direct een vervolg geven bij de Catalaanse grootmacht.

Kluivert begon zijn loopbaan als hoofdtrainer bij Jong FC Twente en was onlangs bondscoach van Curaçao, maar Kluivert hoopt in de toekomst aan de slag te gaan bij FC Barcelona. "Ik hoop dat ik in de toekomst trainer van FC Barcelona mag zijn, want het is de beste club ter wereld", aldus Kluivert tegenover Radio A la Contra. "Ik zou sowieso trainer willen zijn in Spanje, maar ik wil wel graag bij een ander team beginnen."

Kluivert keek ook vast vooruit op aankomend weekend. Dan staat Real Madrid - FC Barcelona op het programma. "Het is een speciale wedstrijd", vervolgt de Nederlander, die in het verleden furore maakte bij FC Barcelona. "Op dit moment heeft FC Barcelona een klein voordeel, maar de wedstrijd wordt in Madrid gespeeld. In het verleden heeft FC Barcelona echter laten zien ook in Madrid te kunnen winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner