22.11.2015 15:10

Levante neemt afscheid van laatste plaats

Levante heeft zondagmiddag met 0-3 gewonnen van Sporting Gijón en dankzij die overwinning neemt Levante UD afscheid van de laatste plaats op de ranglijst. Door de ruime overwinning stijgt de ploeg van trainer Rubi twee plekken en gaat het over Granada CF en Málaga CF heen.

Levante UD had zondag geen moeite met Sporting Gijón. In de achttiende minuut van de wedstrijd opende Deyverson de score voor de bezoekers. Een kleine tien minuten later deed Zouhair Feddal er nog een schepje bovenop en maakte de 0-2. Het slotakkoord was wederom voor Deyverson. Hij maakte een paar minuten voor het rustsignaal de 0-3. In de tweede helft vielen geen doelpunten.

Voor Levante UD is het de tweede overwinning van het seizoen. Begin oktober werd Villarreal CF met 1-0 verslagen. Daarnaast werden er ook nog een punt gepakt tegen SD Eibar, UD Las Palmas, Sevilla FC en Deportivo La Coruña. Door de winst van vandaag stijgt het naar de achttiende plaats op de ranglijst. Granada kan vandaag op gelijke hoogte komen, maar moet dan wel weten te winnen van Athletic Bilbao.