22.11.2015 21:16

Ramos vindt dat Benítez geen blaam treft

Hoewel Rafael Benítez onder druk staat na de harde nederlaag (0-4) van Real Madrid in eigen huis tegen Barcelona, verdedigt Sergio Ramos zijn trainer. Volgens de aanvoerder van Real Madrid wijst niemand binnen de selectie met een beschuldigende vinger richting de trainer.

"Ik houd er niet van om mensen als schuldenaar aan te wijzen", zegt de verdediger in de persconferentie na de wedstrijd. "We richten ons nu op de volgende wedstrijd en het zou dom zijn als we geen geloof meer zouden hebben in onze eigen trainer."

De aanvoerder vond dat Barcelona terecht won. "We speelden niet goed en Barcelona speelde juist een hele goede wedstrijd," gaf Ramos aan. De verdediger vond het het nog te vroeg was om te spreken van een verloren seizoen. "Er zijn nog zes maanden te gaan en we zijn nog actief in alle competities."

Aanstaande woensdag reist Real Madrid af naar Shakhtar voor de Champions League ontmoeting. De ploeg zal er alles aan doen om niet voor de derde keer op rij tegen een nederlaag aan te lopen. Voor de interlandbreak verloor de ploeg van Benítez namelijk ook van Sevilla (3-2).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner