23.11.2015 15:15

Luis Enrique gaat Barça in januari versterken

FC Barcelona-trainer Luis Enrique heeft de intentie om in januari een aantal versterkingen aan te trekken. De oefenmeester krijgt vanaf januari bovendien de beschikking over Arda Turan en Aleix Vidal.

"Zodra het transfer window weer open is, is het de intentie om versterkingen aan te trekken", citeert De Telegraaf de oefenmeester van FC Barcelona. Luis Enrique kijkt bovendien met een goed gevoel terug op El Clásico. FC Barcelona won dat duel met 4-0 van Real Madrid. "Natuurlijk houden we hier een positief gevoel aan over, maar er is altijd ruimte voor verbetering."

"Het moraal is hoog na de winst op Real Madrid, want dat is altijd één van de lastigste wedstrijden van het seizoen. Nu is het zaak dat we dit niveau volhouden", aldus Luis Enrique, die weet dat midweeks het Champions League-duel met AS Roma op het programma staat. "AS Roma is een heel andere ploeg dan Real. Ik verwacht een ander duel dan de heenwedstrijd in Rome (1-1, red.). We zullen ten opzichte van dat duel echt een tandje moeten bijschakelen, zeker als we de eerste plaats in de Groep willen zeker stellen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner