24.11.2015 16:10

Materazzi haalt uit keihard uit naar Benítez

Marco Materazzi is geen groot fan van Real Madrid-trainer Rafa Benítez. Hij ziet dat de oefenmeester continu dezelfde fout maakt. In Madrid is dat niet ander.

Volgens de spijkerharde Italiaanse verdediger heeft Benítez moeite om met echte karakters om te gaan. Zodoende lijkt Cristiano Ronaldo en Benítez het niet met elkaar te kunnen vinden. "Ik zat zaterdag naar El Clásico te kijken en ik kan me het gevoel van Cristiano Ronaldo goed voorstellen", aldus Materazzi tegen La Gazetta dello Sport. Materazzi ziet dat Benítez structureel moeite heeft met sterke karakters. "Het was eerder met Steven Gerrard, John Terry en Paolo Cannavaro hetzelfde liedje. Jongens met een karakter en Rafa, dat gaat niet samen."

Materazzi had in 2010 Benítez even als trainer. Daarna vertrok hij naar Chelsea FC om vervolgens bij Napoli SSC aan de slag te gaan. Aan het einde van dit seizoen werd bekend dat Carlo Ancelotti moest vertrekken bij Real Madrid en dat Benítez de droomkandidaat was. "Ik wist dat hij Napoli zou laten zitten. Ik wens ze er in Madrid veel succes mee", aldus Materazzi die totaal niet onder de indruk is van de Spanjaard. Hij heeft liever Roberto Mancini, zijn huidige trainer bij Inter. "We hebben nu tenminste een echte coach." Hij ziet 'zijn cluppie' dit jaar wel meedoen om de prijzen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner