02.12.2015 15:16

Feyenoord legt weer jeugdspeler vast

Martin van Geel is aanwezig tijdens een trainingskamp van Feyenoord. (9-7-2014)
Martin van Geel is aanwezig tijdens een trainingskamp van Feyenoord. (9-7-2014)

Feyenoord heeft wederom een jeugdspeler vastgelegd. In navolging van Feyenoord B1-spits Dylan Vente en aanvoerder Jordy Wehrmann heeft ook linksback Tyrell Malacia een contract getekend bij Feyenoord.

Malacia heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2019. "Ik ben blij dat ik net als mijn teamgenoten Dylan en Jordy mijn eerste contract heb mogen tekenen", aldus Malacia op de clubsite van de Rotterdammers. "Dit is een droom, die mede is uitgekomen door de onvoorwaardelijke steun van mijn ouders. Bovendien is het voor mij een extra stimulans om nog harder te werken aan mijn volgende droom: spelen in De Kuip."

Technisch directeur Martin van Geel vroeg Malacia welk rugnummer er in de toekomst op zijn rug te bewonderen valt. "Rugnummer vijf. Ik ben altijd linksback geweest en vind dat een mooie positie. Waarom? Ik houd van hard werken en verdedigen, maar vind het ook leuk om mee in de aanval te gaan. Dat probeer ik dan ook te doen wanneer het kan."

Van Geel is blij dat hij wederom een jeugdspeler heeft weten vast te leggen. "Het is mooi dat we opnieuw een van de grotere talenten van deze talentvolle lichting hebben kunnen contracteren. Voor deze jongens is het van belang dat ze plezier houden in het voetbal en hard blijven trainen, maar naast gedrevenheid ook geduld tonen. Dit contract is voor Tyrell een mooie erkenning voor zijn kwaliteiten, maar biedt hem ook de rust om zich verder te ontwikkelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner