05.12.2015 18:04

Benzema leidt Real naar zege met twee goals

Mede dankzij twee doelpunten van Karim Benzema heeft Real Madrid zaterdag zonder al te veel problemen Getafe verslagen. De wegens mogelijke betrokkenheid bij een chantage-affaire in opspraak geraakte Franse international zette zijn ploeg al vroeg op een 2-0-voorsprong. Na negentig minuten stond er 4-1 op het scorebord van Santiago Bernabéu.

Benzema ontkende de afgelopen week zijn rol bij de afpersing van collega-international Mathieu Valbuena met een 'sekstape'. De commotie weerhield hem er zaterdag niet van al na vier minuten de score te openen. In de zestiende minuut was het opnieuw raak, waarna Gareth Bale en Cristiano Ronaldo nog voor rust de score opvoerden naar 4-0. Na de pauze scoorde Alexis nog tegen voor de club uit het voorstadje van Madrid. Real komt door de winst op 30 punten. FC Barcelona heeft er 33 en speelt zaterdag uit bij Valencia.