12.12.2015 20:43

Celta de Vigo blijft maar winnen in La Liga

Celta de Vigo gaat in de Primera División knap mee in het spoor van de Spaanse topclubs. De club uit Galicië won zaterdag met 1-0 van Espanyol door een doelpunt kort voor rust van Iago Aspas.

Hoewel Celta de Vigo bijna de hele tweede helft met tien man moests spelen, nadat Pablo Hernández met rood van het veld was gestuurd, haalde de thuisclub de punten binnen. Oud-Feyenoorder John Guidetti deed als invaller voor Aspas de laatste tien minuten mee.

Celta de Vigo staat met 28 punten uit vijftien wedstrijden op de vierde plaats in de Spaanse competitie, zeven punten achter koploper FC Barcelona. De titelverdediger liet eerder op zaterdag in het eigen Camp Nou punten liggen tegen Deportivo la Coruña (2-2). Atlético Madrid volgt Barcelona op drie punten, Real Madrid staat vijf punten achter. De Madrileense clubs komen zondag nog in actie.