20.12.2015 17:55

Real Madrid haalt in knotsgek duel flink uit

De Madrileense derby tussen Real Madrid en Rayo Vallecano die zondagmiddag werd gespeeld, zal in de boeken gaan als een knotsgek duel. De bezoekers namen in het Santiago Bernabéu brutaal de leiding, kregen twee rode kaarten en gingen uiteindelijk met liefst 10-2 onderuit.

Real Madrid kwam via Danilo al snel op 1-0, maar Rayo Vallecano boog die achterstand al snel om naar een 1-2 voorsprong. Daarna ging het pas echt los in de Madrileense derby: in de veertiende minuut werd Tito met een rode kaart van het veld gestuurd, een kwartier later mocht Baena inrukken nadat hij zijn tweede gele kaart gepresenteerd kreeg.

Met twee man meer was het prijsschieten voor de Spaanse grootmacht. Gareth Bale (twee keer) en Cristiano Ronaldo zorgden ervoor dat Real Madrid met een 4-2 voorsprong de rust in ging. In de tweede helft ging het team van trainer Rafael Benítez verder met scoren. Bale maakte zijn derde en vierde van de middag en ook Karim Benzema (hattrick) en Cristiano Ronaldo deelden in de feestvreugde door ook te scoren.