04.01.2016 16:08

'Spoedoverleg bij Real over toekomst Benítez'

Rafa Benítez moet vrezen voor zijn baan bij Real Madrid. De trainer staat al geruime tijd onder druk vanwege de tegenvallende sportieve resultaten. Het gelijkspel tegen Valencia CF van zondag zou zomaar de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

Marca meldt dat het bestuur maandagmiddag een spoedoverleg voert over de toekomst van Benítez bij Real Madrid. Eind november sprak voorzitter Fiorentino Pérez nog het vertrouwen in de Spaanse trainer uit na de zeperd tegen FC Barcelona (0-4).

Als de dagen van Benítez bij De Koninklijke zijn geteld, dan zal Zinedine Zidane waarschijnlijk zijn opvolger worden. De Franse voetballegende was eerder assistent-trainer bij Real Madrid en heeft op dit moment het tweede elftal van de Madrilenen, Real Madrid Castilla, onder zijn hoede.

Real Madrid staat op dit moment op de derde plaats in de Primera División en heeft een achterstand van vier punten op Atlético Madrid. De achterstand op FC Barcelona bedraagt vier punten, maar de Catalanen hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner