12.01.2016 09:30

Roberto Carlos keert mogelijk terug bij Real

Roberto Carlos keert op korte termijn mogelijk terug bij Real Madrid. Nieuwbakken Real Madrid-trainer Zinédine Zidane zou zijn voormalige ploeggenoot graag willen aanstellen als assistent-trainer.

"We hebben een gesprek gehad over een eventuele toekomst bij de club en binnenkort weet ik meer", vertelt de oud-speler van onder meer Real Madrid en Fenerbahçe in gesprek met Cadena COPE. De Braziliaan vertrok in de zomer van 2007 uit Madrid. In 2013 begon Roberto Carlos bij het Turkse Sivasspor aan zijn trainerscarrière. Daarna was hij ook nog actief als hoofdtrainer bij het Turkse Akhisar Belediyespor en onlangs was hij trainer in de Indian Super League bij Delhi Dynamos FC.

Mocht Roberto Carlos daadwerkelijk aan de slag gaan bij Real Madrid, dan moet FC Barcelona 'vrezen' voor een vertrek van Neymar. Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez liet onlangs doorschemeren gecharmeerd te zijn van de Braziliaanse aanvaller van FC Barcelona. Roberto Carlos weet daar wel raad mee. "Ik zal Neymar naar Real Madrid lokken", zei de Braziliaan met een knipoog.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner