15.01.2016 19:24

Brands vervangt Ars in de spits bij NAC Breda

Kevin Brands viert de 2-0. Zijn teamgenoten kijken op een afstand toe. (24-08-2015)
Kevin Brands viert de 2-0. Zijn teamgenoten kijken op een afstand toe. (24-08-2015)

Niet Sjoerd Ars, maar Kevin Brands begint vrijdagavond bij NAC Breda in de spits. De clubtopscorer heeft knieklachten en wordt uit voorzorg buiten de basis gehouden. Als het nodig is kan Ars in het uitduel met FC Volendam wel als invaller binnen de lijnen komen.

Trainer Marinus Dijkhuizen houdt in de wedstrijd met de nummer vijf van de Jupiler League zo veel mogelijk vast aan dezelfde namen die aan het einde van de eerste seizoenshelft op het veld stonden. De coach moet echter nog een noodgedwongen wijziging doorvoeren. Danny Gorter heeft last van zijn hamstring en zal worden vervangen door Kenny van der Weg.

Bij FC Volendam ontbreken drie belangrijke krachten: Kees Kwakman, Gyliano van Velzen en Jermano Lo Fo Sang. Laatstgenoemde brak onlangs een middenvoetsbeentje en is de komende zes weken uitgeschakeld.

Verder valt op dat trainer Robert Molenaar ervoor kiest om clubtopscorer Bert Steltenpool op de bank te houden. Ook de ervaren Jack Tuyp moet genoegen nemen met een plek op de reservebank. Molenaar kiest tegen NAC Breda voor snelheid voorin en heeft basisplaatsen ingeruimd voor Genridge Prijor en Guyon Philips.

De wedstrijd is vanaf 20:00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner