17.01.2016 14:18

Neville's Valencia weet weer niet te winnen

Valencia is het winnen in de Spaanse Primera División volledig verleerd. De ploeg wist zondag thuis ook Rayo Vallecano niet te verslaan (2-2). Daarmee is Valencia al negen competitiewedstrijden op rij zonder overwinning.

De equipe van trainer Gary Neville mocht uiteindelijk nog blij zijn met een punt. Paco Alcácer maakte twee minuten voor tijd pas gelijk. Jozabed had Rayo al na een kwartier op voorsprong gezet, waarna Álvaro Negredo de thuisploeg vlak na rust op gelijke hoogte bracht. Diego Llorente zorgde vervolgens voor een nieuwe voorsprong voor de gasten, maar die hield door toedoen van Alcácer dus geen stand.

Gary Neville werd begin december aangesteld als trainer van Valencia, maar de komst van de Engelse trainer heeft het tij nog niet doen keren. Sinds Neville op de bank zit bij Valencia, heeft de Spaanse ploeg nog niet gewonnen in de Primera División. De trainer wacht na zes competitiewedstrijd nog altijd op de eerste driepunter. Valencia is inmiddels afgezakt naar de tiende plaats.