25.01.2016 14:31

Betis-trainer deelt sneer uit aan Van der Vaart

Real Betis-trainer Juan Merino heeft een sneer uitgedeeld aan Rafael van der Vaart. De oefenmeester van Real Betis zet zijn vraagtekens bij de conditie van de Nederlandse middenvelder.

"Ik was 37 jaar toen ik nog speelde in de Primera División", aldus Juan Merino tegenover El Pais. "Maar om op deze leeftijd nog mee te kunnen, moet je enkele kilo's onder het ideale gewicht zitten." De woorden van Juan Merino zullen de speculatie rondom Van der Vaart enkel doen toenemen. De middenvelder vertrok afgelopen zomer van Hamburger SV naar Real Betis, maar zijn rol in Sevilla lijkt inmiddels te zijn uitgespeeld.

Van der Vaart speelde tot dusver zeven competitiewedstrijden namens Real Betis. De middenvelder mocht slechts twee keer in de basis beginnen en scoren deed Van der Vaart dan ook nog niet namens Real Betis. Na het ontslag van Pepe Mel is het er voor Van der Vaart niet makkelijker op geworden. Sinds de entree van Juan Merino zat Van der Vaart niet meer bij de wedstrijdselectie, waardoor een vertrek voor de hand ligt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner