07.02.2016 22:29

Real Madrid houdt druk op Atlético en Barça

Met een benauwde overwinning op Granada CF heeft Real Madrid geen punten verspeeld tegen opzichte van Atlético Madrid en FC Barcelona. De Koninklijke wonnen met 2-1 door doelpunten van Karim Benzema en Luka Modrić. Youssef El-Arabi scoorde tussendoor nog de 1-1.

FC Barcelona won eerder op de zondag simpel met 0-2 van Levante UD, terwijl Atlético Madrid eerder in de speelronde al afrekende met SD Eibar. Zodoende verandert er niets in de top drie van de Primera División, waar de Madrileense ploegen op twee en drie staan en FC Barcelona de koploper is.

De winstpartij van Real Madrid tegen Granada CF kwam moeizaam tot stand. Na de openingstreffer van Benzema, de Fransman opende al voor de achtste keer dit seizoen de score voor Real Madrid, leek er weinig aan de hand voor de topploeg, totdat na een uur spelen El-Arabi toesloeg. Lang kon Real Madrid niets doen aan de tussenstand, maar een rake knal van Modrić, vijf minuten voor tijd, betekende alsnog de volle buit voor de club uit de hoofdstad. Bekijk beelden van de goal hieronder.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner