11.02.2016 14:18

Messi alweer terug op trainingsveld van Barça

Lionel Messi (r.) kan juichen na het scoren van de 1-1 tijdens het competitieduel FC Barcelona - Atlético Madrid. (30-01-2016)
Lionel Messi (r.) kan juichen na het scoren van de 1-1 tijdens het competitieduel FC Barcelona - Atlético Madrid. (30-01-2016)

Lionel Messi heeft de trainingen bij FC Barcelona hervat. De Argentijnse aanvaller liet de afgelopen dagen de trainingen schieten vanwege een nieronderzoek, dat hij nu achter de rug heeft.

FC Barcelona meldde dat Messi in het ziekenhuis is getest op de ontwikkeling van het nierprobleem waar hij aan het einde van het vorige kalenderjaar mee kampte. Daardoor ontbrak hij in de halve finale van het WK voor clubteams in december. Messi deed de finale tegen River Plate (3-0) wel mee en scoorde daarin eenmaal.

De kans is groot dat Messi zondag weer op het veld staat als FC Barcelona het opneemt tegen Celta da Vigo. De Argentijn deed tijdens de donderdagtraining alweer voluit mee. Messi kan met zijn FC Barcelona een volgende stap zetten richting het prolongeren van de landstitel. De Catalanen hebben een voorsprong van drie punten op nummer twee Atlético Madrid én een wedstrijd minder gespeeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner