02.03.2016 16:34

FC Den Bosch legt smaakmaker langer vast

Arda Havar bedankt het publiek na afloop van het bekerduel Almere City FC - FC Den Bosch. (27-10-2015)
Arda Havar bedankt het publiek na afloop van het bekerduel Almere City FC - FC Den Bosch. (27-10-2015)

FC Den Bosch heeft de optie in het contract van Arda Havar gelicht. De aanvallende middenvelder ligt nu vast tot medio 2017. FC Den Bosch heeft ook een optie voor het seizoen 2017/2018 opgenomen in het contract.

"Als technisch kader zijn we blij dat een jongen uit de stad ook komend seizoen bij deze club betrokken blijft", vertelt FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet op de clubsite van FC Den Bosch. "Arda is een aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Hij is in staat om met zijn linker oplossingen te vinden in de kleine ruimte en weet regelmatig een assist te geven en het net te vinden. Het is knap dat hij zijn basisplaats binnen dit elftal heeft weten te veroveren."

"Hier komen is één, nu hebben we de gezamenlijke uitdaging om te kijken hoe we op dit niveau kunnen blijven en samen kunnen doorgroeien", vervolgt Vloet, die weet dat Havar vorig seizoen nog speelde voor tweedeklasser SV Real Lunet. "We zien voldoende potentie in Arda om samen een volgende stap te maken in zijn ontwikkeling."

Havar was dit seizoen goed voor zeven competitietreffers en drie assists in het shirt van FC Den Bosch.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner