06.03.2016 18:20

FC Barcelona wint weer, MSN op honderd goals

FC Barcelona heeft geen fout gemaakt in het uitduel met SD Eibar. Er werd met 0-4 gewonnen en omdat Lionel Messi en Luis Suárez bij drie treffers betrokken waren, is het trio MSN dit seizoen goed voor honderd treffers.

Munir zette FC Barcelona op een 0-1 voorsprong, waarna de Messi-show begon. Na een mooie solo maakte de Argentijn de 0-2, waarna hij een kwartier voor tijd vanaf de stip ook de 0-3 maakte. Suárez kreeg het slotakkoord in handen, door vlak voor tijd de vierde treffer van de avond te maken. Door de overwinning blijft de ruime voorsprong op Real Madrid en Atlético Madrid gehandhaafd, als Atlético Madrid zondagavond verliest van Valencia, bedraagt het verschil tussen de nummers één en twee maar liefst elf punten.

Voor het gouden trio MSN viel er dus ook een klein feestje te vieren. Messi, Suárez en Neymar staan, ruim voor het einde van het seizoen, al op honderd treffers. De Braziliaan deed tegen Eibar niet mee en blijft steken op 23 treffers, Messi maakte er in alle competities bij elkaar al 35, maar Suárez is clubtopscorer met 42 doelpunten.

De Madrileense equivalent van MSN, BBC, staat op 89 treffers in het huidige seizoen. Karim Benzema (23 treffers), Gareth Bale (27 treffers) en Cristiano Ronaldo (39 treffers) scoorden er ook op los, maar in totaal dus minder dan de aanvallers van FC Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner