12.03.2016 21:08

Kluivert haalt Antonia en Bacuna bij selectie

Curaçao-bondscoach Patrick Kluivert blijft rondkijken in de Eredivisie om zijn selectie te versterken. Ditmaal ontvingen Jarchinio Antonia (FC Groningen) en Leandro Bacuna (Aston Villa, ex-FC Groningen) een uitnodiging. Curaçao speelt eind maart twee interlands in het kwalificatietoernooi van de Caribbean Cup.

Kluivert beschikt met spelers als Eloy Room, Darryl Lachman, Rangelo Janga, Dustley Mulder en Felitciano Zschusschen al over flink wat 'Nederlandse' inbreng. Het land gooide vorig jaar hoge ogen in het kwalificatietoernooi voor het Wereldkampioenschap 2018, maar strandde uiteindelijk in de derde ronde tegen El Salvador.

Bacuna, die bijna tachtig wedstrijden in de Premier League speelde, twijfelt nog tussen het Nederlands elftal en Curaçao. De middenvelder, die in Engeland werd omgetoverd tot rechtsback, zit naar verluidt dicht tegen een selectie voor het Nederlands elftal aan, maar viel buiten de boot tijdens de laatste selectieprocedure. Mogelijk is dit het laatste zetje richting Curaçao wat Bacuna nodig heeft.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner