02.04.2016 22:37

Real Madrid wint van Barcelona in Clásico

FC Barcelona is in eigen huis verslagen door Real Madrid. In de Clásico was het Real Madrid dat in de tweede helft toesloeg. Barcelona kon niet doordrukken en verloor uiteindelijk het duel met 1-2 in Camp Nou.

Alle doelpunten vielen na rust. Gerard Piqué zette FC Barcelona tien minuten na rust op voorsprong. Een rake kopbal vanuit een corner zette de 1-0 op het scorebord.

Het duurde niet lang tot Real Madrid zich herstelde van deze achterstand. Karim Benzema zorgde met een mooie halve omhaal voor de 1-1. Vervolgens leek Real Madrid op een 1-2 stand te komen via Gareth Bale, maar zijn loepzuivere kopgoal werd afgekeurd door de arbitrage. Kort na dit afgekeurde doelpunt was het dan toch Cristiano Ronaldo die de beslissende 1-2 binnenschoot. Op het moment van scoren speelde Real Madrid al met tien man. Sergio Ramos moest het veld ruimen na twee gele kaarten.