06.04.2016 14:30

Ter Stegen heeft geen akkoord met City

Marc-André ter Stegen staat onder de lat tijdens het duel in de Copa del Rey tussen FC Barcelona - Athletic Bilbao (27-01-2016).
Marc-André ter Stegen staat onder de lat tijdens het duel in de Copa del Rey tussen FC Barcelona - Athletic Bilbao (27-01-2016).

Marc-André ter Stegen heeft geen akkoord met Manchester City. De doelman van FC Barcelona werd in verband gebracht met een transfer naar Engeland en zou al een akkoord hebben met Manchester City, maar dat klopt niet.

Ter Stegen fungeert bij FC Barcelona als tweede doelman achter Claudio Bravo. De Duitse sluitpost mag wel de bekerduels en de wedstrijden in de Champions League keepen. De 23-jarige doelman wil echter meer aan speeltijd, waardoor de speculatie rondom zijn toekomst flink is toegenomen. Ter Stegen zou al een akkoord hebben met Manchester City, maar dat is volgens de goalie van FC Barcelona niet waar.

"Nee, dat klopt niet", zei Ter Stegen in gesprek met Onda Cero. "Aan het einde van het seizoen gaan we de balans opmaken en dan gaan we bekijken in wat voor een situatie ik zit. Aan het einde van het seizoen gaan we praten." Ter Stegen is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Barcelona. Hij kwam in de zomer van 2014 over van Borussia Mönchengladbach.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner