10.04.2016 18:05

Valencia wint nipt van kwakkelend Sevilla

Voor het eerst in zeven wedstrijden heeft Valencia weer eens weten te winnen. Tegen het kwakkelende Sevilla leek het team van coach Pako Ayestaran zondag opnieuw een voorsprong te verspelen, maar in een wonderlijke slotfase werd toch met 2-1 gewonnen in eigen huis.

Ayestarn is al de derde coach van de gevallen Spaanse grootmacht dit seizoen. Hij volgde twee weken geleden Gary Neville op, die pas in december van dit jaar Nuno Espírito Santo verving. Ayestaran wist vorige week ook het tij niet te keren, maar na vier verloren competitieduels en twee Europese wedstrijden die verloren gingen, was het zondag eindelijk weer raak.

Valencia opende de score met een vrije trap: Daniel Parejo trof fraai doel. Sevilla kwam met vijf minuten te gaan terug dankzij Kevin Gameiro, maar in blessuretijd zorgde Álvaro Negredo voor de winst in Valencia.