20.04.2016 18:51

Van Bronckhorst geeft spelers rust in Almelo

Feyenoord gaat woensdagavond op bezoek bij Heracles Almelo en hoopt het belangrijke punten te pakken in de strijd om de derde plaats. Met het oog op de bekerfinale van aanstaande zondag tegen FC Utrecht worden echter enkele belangrijke spelers gespaard door coach Giovanni van Bronckhorst. De tegenstander van Feyenoord in de KNVB beker houdt ook al rekening met de finale.

Aanvoerder Dirk Kuyt maakt in de aanval plaats voor Bilal Başaçıkoğlu. Daarnaast krijgen sterkhouders Karim El Ahmadi en Eric Botteghin rust in het Polman Stadion. Zij worden vervangen door Marko Vejinović en Terence Kongolo. De jonge verdediger keert zodoende terug in de basis na een blessureperiode van enkele weken. Miquel Nelom blijft linksback en draagt vanavond de aanvoerdersband.

Gastheer Heracles Almelo wist de afgelopen vijf wedstrijden ongeslagen te blijven en zit in een goede flow. Coach John Stegeman kiest dan ook opnieuw voor dezelfde basiself. Diepste spits Wout Weghorst wordt in de voorhoede vergezeld door Jaroslav Navratil en Robin Gosens. 

De wedstrijd is vanaf 19.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner