21.04.2016 09:46

Real Madrid maakt zich zorgen om Ronaldo

Real Madrid vreest voor een blessure bij Cristiano Ronaldo. De Portugees stapte woensdagavond, nadat Real Madrid al drie keer gewisseld had, vlak voor tijd van het veld. Real Madrid won overigens met 3-0 van Villarreal.

Ronaldo greep vlak voordat hij het veld verliet naar de achterkant van zijn rechterbovenbeen "Hij voelde daar plotseling iets", aldus Real Madrid-trainer Zinédine Zidane op de clubsite van Real Madrid. "Hij verliet het veld omdat hij zich zorgen maakte, omdat hij wilde weten wat er aan de hand is. Dat gaan we nu onderzoeken."

De vedette van Real Madrid miste dit seizoen nog geen enkele competitiewedstrijd. "Eigenlijk zou hij soms gewisseld moeten worden, zodat hij kan uitrusten", vervolgt de Franse oefenmeester zijn verhaal. "Maar hij wil altijd spelen en geeft dan alles wat hij heeft. Dat maakt het voor mij lastig om hem te wisselen."

Ronaldo is dit seizoen wederom bezig aan een sterk jaar. Hij is met 31 treffers topscorer van de Primera División en daarnaast scoorde hij ook al zestien keer in de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner