22.04.2016 14:25

Ramos overwoog overstap naar Engeland

Sergio Ramos zet zijn manschappen op de juiste plaats tijdens het competitieduel Atlético Madrid - Real Madrid. (04-10-2015)
Sergio Ramos zet zijn manschappen op de juiste plaats tijdens het competitieduel Atlético Madrid - Real Madrid. (04-10-2015)

Sergio Ramos geeft toe dat hij afgelopen zomer serieus nadacht over een transfer naar Engeland. Louis van Gaal zou de verdediger hoog op zijn verlanglijstje hebben staan en wilde Ramos naar Manchester United halen. Toch besloot de Spaanse international zijn contract bij Real Madrid te verlengen.

"Er was een aanbieding van United", vertelt de Spanjaard in gesprek met Cadena Cope. Ramos ontkent dat zijn flirt met Manchester United enkel bedoeld was om een beter salaris binnen te slepen bij Real Madrid. "Ik heb een tijdje nagedacht over een transfer, maar Real Madrid is altijd mijn eerste optie geweest. Het heeft in ieder geval nooit met de financiën te maken gehad."

"Of ik me bedrogen voelde door Real? Nee, maar ik was wel een tijdje teleurgesteld", legt Ramos uit. Naar verluidt speelde de hoogte van zijn salaris een moeizame rol tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract. "Er waren wat problemen, maar dat is uiteindelijk allemaal opgelost. Chelsea? Ik heb niets van die club gehoord, in de kranten wordt altijd veel geschreven. Natuurlijk is het mooi als grote clubs belangstelling voor je hebben, want dat betekent dat je het goed doet. Maar als de fans en de club mij hier bij Real willen hebben, hoef ik niet te vertrekken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner