05.05.2016 14:57

Ronaldo over Zidane: "Hij doet geweldig werk"

Cristiano Ronaldo steekt zijn lof voor Zinédine Zidane niet onder stoelen of banken. De Portugese sterspeler van Real Madrid is van mening dat de Franse trainer een geweldige prestatie levert.

"Hij doet geweldig werk", meent de vedette op de website van zijn club. Ronaldo, die tegen Manchester City fit genoeg was om in de basis te starten, heeft een hoge pet van de Fransman op. "Ik bewonder hem als coach en als persoon. Ik hoop dan ook dat hij voorlopig onze trainer blijft."

Met de vorige trainer, Rafa Benítez, lag Ronaldo regelmatig mee overhoop en dus neemt hij geen blad voor de mond als het gaat om lofbetuigingen richting Zidane. "Hij helpt ons en wij helpen hem", vervolgt de doelpuntenmachine. "We zijn altijd achter Zidane blijven staan. Hij is een bescheiden persoon die altijd luistert en dat maakt dingen vaak veel makkelijker."

Zidane volgde Benítez, die nu het Newcastle United van onder meer Daryl Janmaat van degradatie moet behoeden, op in januari. De Franse trainer kende wat opstartproblemen, maar de laatste tijd heeft Real het goede niveau weer te pakken, want Los Merengues doen nog volop mee voor landstitel en woensdag avond plaatste het zich voor de finale van de Champions League. Daarin zal stadsgenoot Atlético Madrid op 28 mei de tegenstander zijn in Milaan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner