26.05.2016 21:28

Negredo denkt na over vertrek bij Valencia

Álvaro Negredo scoort een belangrijk doelpunt tegen Monaco in de play-offs voor Champions League-voetbal. (25-08-2015)
Álvaro Negredo scoort een belangrijk doelpunt tegen Monaco in de play-offs voor Champions League-voetbal. (25-08-2015)

Álvaro Negredo heeft zijn laatste wedstrijd voor Valencia mogelijk al gespeeld. De dertigjarige aanvaller speelde 74 wedstrijden voor de club en scoorde slechts achttien doelpunten.

In gesprek met Cadena Ser geeft de Spanjaard toe dat zijn verblijf in het Mestalla anders verloopt dan hij had verwacht. "Ik had verwachtingen die niet zijn ingelost en ben niet de enige in de selectie die er zo over denkt. Het doet erg pijn wanneer je geld hebt, maar je je niet plaatst voor Europees voetbal", doelt Negredo op het budget van de club. "Ik wil in de grote competities spelen. Jiangsu Suning heeft interesse, maar ik ga niet naar China. Dat is mijn wens niet."

Het zou zomaar kunnen dat de spits volgend seizoen in Italië speelt. Daar lijkt vooralsnog de meeste interesse in hem te zijn. "We gaan de transfermarkt eens rustig analyseren om de meest passende beslissing te nemen. Internazionale en AC Milan? Ik weet dat mijn zaakwaarnemers met die clubs hebben gesproken, maar vooralsnog zijn het slechts geruchten.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner