06.06.2016 22:20

Vermeer twee seizoenen langer bij Feyenoord

Kenneth Vermeer (r.) kijkt vragend om zich heen waarom de supporters vuurwerk op het veld gooien. Ook Karim El Ahmadi kijkt toe. (24-04-2016)
Kenneth Vermeer (r.) kijkt vragend om zich heen waarom de supporters vuurwerk op het veld gooien. Ook Karim El Ahmadi kijkt toe. (24-04-2016)

Kenneth Vermeer heeft zijn contract bij Feyenoord met twee seizoenen verlengd. De dertigjarige doelman heeft overeenstemming bereikt over een contract tot medio 2020. Zijn vorige contract liep tot medio 2018.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord", aldus de doelman op de website van de Rotterdammers. "Dat gegeven, in combinatie met de sportieve ambities van de club, maakt dat ik hier graag langer wil blijven." Vermeer liet afgelopen seizoen geen enkel duel van Feyenoord aan zich voorbij gaan.

Ook technisch directeur Martin van Geel is blij. "Wij zijn heel blij dat Kenneth er voor kiest om langer bij ons te blijven", zegt Van Geel. "De afgelopen twee seizoenen is hij van grote waarde geweest voor ons. Niet alleen door zijn reddingen, die ons de nodige punten hebben opgeleverd, maar ook vanwege zijn coaching en zijn winnaarsmentaliteit."

Vermeer is de derde steunpilaar die zijn contract bij Feyenoord heeft verlengd. Eerder wist Van Geel aanvoerder Dirk Kuyt en middenvelder Karim El Ahmadi langer in De Kuip te houden. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner