11.06.2016 11:29

Ook Isco en Muniain ontkennen betrokkenheid

Zowel Isco als Muniain heeft ontkend dat er ook maar iets waar is van de geruchten rondom een zedenzaak. Beide spelers werden samen met doelman De Gea genoemd door een slachtoffer van seksueel misbruik. De zaak stamt uit 2012.

Spaanse kranten pakten vlak voor het begin van het Europees Kampioenschap uit met het schandaal. De Gea zou een vrouw hebben gedwongen seksuele handelingen te verrichten bij Muniain, terwijl Isco ook betrokken zou zijn bij het incident. De Gea, die met de Spaanse ploeg in Frankrijk is, ontkende het gerucht direct op een speciaal georganiseerde persconferentie, ook Isco en Muniain noemen de aantijgingen vals.

"Nu mijn naam wordt genoemd in de media, wil ik naar de buitenwereld communiceren dat er van elk verband tussen mij en de gebeurtenissen die beschreven wordt, niets klopt. Ik weet helemaal niets van de situatie", laat de middenvelder van Real Madrid weten in een statement. Muniain ontkent de aantijgingen ook. "1. De beschuldigingen zijn absoluut onwaar. 2. Ik neem een advocaat in de arm om mijn eer te verdedigen. 3. Ik hoop dat alle fans die mij steunden op het veld mij nu geloven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner